Om os

Firmaet bag Dr. Beckmann

delta pronatura er en af få uafhængige mellemstore virksomheder, der distribuerer mærkevarer i Tyskland. Virksomheden ledes af tredjegenerationsejerne Gerhard Krauss og Heiner Beckmann og - siden 2016 - også af hans søn Nils Beckmann, der repræsenterer fjerde generation. Ved at fremstille og distribuere egne Dr. Beckmann- og Bullrich-mærker samt Blistex- og Bi-Oil-mærkerne, der distribueres under licens i Tyskland og Østrig, har delta pronatura etableret en bred markedsposition.

Tal & Fakta

0+Produkter
0+Markeder
0+Internationale Kontorer
0+Ansatte
0+Års Erfaring
0+Produkter solgt i 2020

Dr. Beckmanns historie

1934

Delta pronaturas historie og dermed også Dr. Beckmanns begyndte i 1934 på et apotek i Berlin. I Neu-Isenburg begyndte succeshistorien at udvikle sig i begyndelsen af 70'erne.

1971

Virksomheden gennemgik en omstrukturering inden for vaske- og rengøringsmidler gennem overtagelsen af Stain Devils.

1972

De første Stain Devils var med til at skabe rene forhold i de tyske husstande.

1980

Der reklameres for Stain Devils på tv for første gang.

1984

Fosfater i vaskemidler bliver officielt forbudt. Dr. Beckmann Stain Salt bliver hurtigt kendt som den bedste løsning mod gråt tøj og ringe vaskeevne. Dr. Beckmann-mærket er født.
 
  

1985

Stain Devils og Stain Salts fra Dr. Beckmann introduceres med succes på markeder overalt i Europa. I dag står mærket for renhed og renlighed i 80 lande over hele verden.

1986

Produkterne Stain Devil, Stain Salt og Color Run Remover og derefter vaskeforbehandlingsprodukterne blev konsolideret under det fælles paraplymærke Dr. Beckmann med eget logo.

1995

Tiden var inde til en husholdningsmilepæl: Med Ovn- og Grillrens introducerede Dr. Beckmann en ovnrens uden aerosoler og demonstrerede endnu engang sit potentiale for nyskabelser. I dag fuldender overfladerengøring - som universelt rengøringsmiddel, overfladerens til rustfrit stål og glaskeramik samt som rengøringsmiddel til f.eks. vaskemaskiner - på perfekt vis den ekspertise, som Dr. Beckmann-produkterne kan demonstrere i hele husholdningen.

2001

Virksomheden flyttede til Egelsbach i forbindelse med sin udvidelsesstrategi. Og de to administrerende direktører, Heiner Beckmann og Gerhard Krauss, fortsætter med at lede virksomheden professionelt på den nye beliggenhed.

2005

Med Color & Dirt Collector-vaskeark er Dr. Beckmann i stand til at sætte en yderligere milepæl, denne gang inden for vasketøjspleje. Her er mottoet "En problemfri vask uden misfarvning".

2010

Dr. Beckmanns filosofi udtrykkes korrekt med det nye løfte "Når vi siger rent, så er det helt rent".

2011

Stain Devils fejrer deres 40-års jubilæum. Der modtages lykønskninger fra hele Europa.

2015

Dr. Beckmann-mærket modtager for fjerde gang prisen som et "topmærke" fra fødevareindustrien. Endnu en gang vindes prisen for pletfjerningsevnen - vores kernekompetence som specialist i pletfjerning.

2019

Stain Devils & co. får et nyt look. Takket være den internationale designrelancering har Dr. Beckmann Stain Devils nu fået et mere dynamisk og moderne præg.  

 

Vidste du det?

Dr. Beckmann Stain Devils fjerner over 150 typer pletter - mere end noget andet mærke!
Maskinvask af en T-shirt 40 gange udleder halvdelen af den CO², der genereres ved at fremstille den.
Vasketøjet bør ikke lægges tilbage i garderobeskabet umiddelbart efter strygning. Den producerede varme og fugt kan få dit tøj til at tiltrække skimmel, der får tekstiler til at lugte.

Dr. Beckmanns Løfte

Dr. Beckmann-produkter repræsenterer et banebrydende og utrætteligt arbejde for, at levere de mest effektive løsninger til specialvaskeri og husholdningsrengøring af bedste kvalitet. Vores produkter er resultatet af omfattende forskning og finjustering – fremragende effektivitet, som du kan stole på.

Vores forpligtelse til bæredygtighed

Vi ser bæredygtighed som et ansvar over for vores samfund og miljø. Et dedikeret projektteam driver udviklingen af mere bæredygtige produkter, produktion og processer.

Vi respekterer miljøet

Bevarelse af ressourcer og reduktion af negative miljøpåvirkninger er vigtige principper i alle de beslutninger, vi træffer.

Vi arbejder med grøn energi

Med en af de største solcelleanlæg i vores region er delta pronatura i stand til, at dække virksomhedens fulde elektricitetskrav.

Vi går op i at minimere plasticaffald

Vi er nu begyndt at fremstille vores plastproduktbeholdere af 100 % genanvendt husholdningsplast.

Vi bruger så få kemikalier som muligt, og så mange der er nødvendigt for, at opnå bæredygtige rengøringsresultater.